Mircea Lucescu ar putea prelua echipa FC Sion. Directorul sportiv al clubului a confirmat discuţiile

Patronul echipei elveţiene FC Sion, Christian Constantin, vrea un nou antrenor, iar Mircea Lucescu parte a fi alegerea ideală pentru acest rol.

213 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu ar putea prelua echipa FC Sion. Directorul sportiv al clubului a confirmat discuţiile

Mircea Lucescu ar putea prelua echipa FC Sion. Directorul sportiv al clubului a confirmat discuţiile

Conform cotidianului Blick, Christian Constatin şi Mircea Lucescu s-au întârnit luni, în apropierea oraşului Martigny. „Lucescu este unul dintre candidaţii cu care am purtat discuţii. Nu este singurul, există o listă scurtă de patru sau cinci nume.

Sperăm să începem antrenamentele cu noul antrenor chiar pe 2 ianuarie. Ne vom decide cine va fi acesta în următoarele două zile, la scurt timp după Crăciun.” , a spus directorul sportiv al clublui, Barthelemy Constantin, fiul patronului.

Un alt nume de pe listă este bosniacul Mehmed Bazdrevic, care în prezent este antrenorul echipei Paris FC, aflată în liga a 2-a franceză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici