Mircea Lucescu, dorit pe banca echipei Ludogoreţ Razgrad

Mircea Lucescu este liber de contract după ce s-a despărţit de Zenit Sankt-Petersburg la finalul sezonului trecut. Tehnicianul român este dorit la Galatasaray, dar şi de Ludogoreţ.

219 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, dorit pe banca echipei Ludogoreţ Razgrad

Mircea Lucescu, dorit pe banca echipei Ludogoreţ Razgrad

Oficialii echipei bulgare l-au pus pe antrenorul în vârstă de 72 de ani pe primul loc în topul posibililor înlocuitori ai lui Dermendzhiev, informează topsport.bg.

Sursa citată menţionează că stilul de joc al celor de la Ludogoreţ nu diferă de cel al lui Şahtior, echipă pe care Lucescu a pregătit-o 12 ani. De asemenea, gruparea din Razgrad încearcă să copieze modelul de la Doneţk prin aducerea şi integrarea de fotbalişti brazilieni, ceea ce reprezintă încă un avantaj pentru Lucescu, antrenor care a demonstrat în Ucraina că poate lucra foarte bine cu jucători sudamericani.

La Ludogoreţ, echipă care a câştigat titlul de şase ori în Bulgaria, evoluează şi doi români: Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici