Mircea Lucescu, după ce a asistat la meciul Petrolul - CFR Cluj: Arbitrul Colţescu a arătat o obrăznicie incredibilă

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat duminică seară, după ce a asistat la meciul Petrolul Ploieşti - CFR Cluj, scor 1-2, că arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost incredibil şi centralul "a arătat o obrăznicie incredibilă".

581 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, după ce a asistat la meciul Petrolul - CFR Cluj: Arbitrul Colţescu a arătat o obrăznicie incredibilă

Mircea Lucescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Un arbitraj care... e ceva incredibil. În fotbal ai nevoie şi de bun simţ. El a arătat o obrăznicie incredibilă. La Colţescu nu e prima dată, e a 10-a, a 15-a oară când i se pune la îndoială caracterul", a spus Mircea Lucescu.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători.

Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira '54. Pentru CFR Cluj au înscris Jakolis '39 şi Tade '85.

TITLURILE ZILEI

În minutele 81 şi 84, de la Petrolul au fost eliminaţi Teixeira şi Geraldo Alves.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Sebastian Colţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici