Mircea Lucescu, inclus de Marca în top 50 al antrenorilor din lume

Mircea Lucescu a fost inclus în top 50 al celor mai buni antrenori din lume. Tehnicianul formaţiei Zenit Saint Petersburg ocupă poziţia 35 în cadrul listei publicate de jurnaliştii de la Marca.

1879 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, inclus de Marca în top 50 al antrenorilor din lume

Mircea Lucescu, inclus de Marca în top 50 al antrenorilor din lume (Imagine:AFP/ Mediafax Arhiva Foto)

Primul loc este ocupat de Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City. Deşi nu a obţinut rezultate notabile în acest an, echipa sa fiind eliminată din Liga Campionilor de AS Monaco, tehnicianul este considerat în continuare unul dintre cei mai buni din lume. Manchester City ocupă în prezent locul 4 în campionatul englez.

Poziţia a doua este ocupată de un alt antrenor din Premier League, italianul Antonio Conte. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani ocupă prima poziţie în Premier League cu Chelsea şi este văzut drept unul dintre cei mai buni antrenori din acest sezon.

Pe listă este trecut şi Claudio Ranieri, pe poziţia 18, deşi în momentul de faţă nu antrenează nicio echipă. Tehnicianul italian a fost demis de conducerea clubului Leicester City, după ce anul trecut a surprins în Premier League, câştigând trofeul de campioană a Angliei în faţa unor adversari redutabili precum United, City, Chelsea sau Liverpool.

Top 10 cei mai buni antrenori din lume:

1. Pep Guardiola (Manchester City)
2. Antonio Conte (Chelsea)
3. Diego Simeone ( Atletico Madrid)
4. Carlo Ancelotti (Bayern Munchen)
5. Jose Mourinho (Manchester United)
6. Massimiliano Allegri (Juventus)
7. Joachim Low (Echipa Naţională a Germaniei)
8. Zinedine Zidane (Real Madrid)
9. Leonardo Jardim (Monaco)
10. Jurgen Klopp (Liverpool)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici