Mircea Lucescu, selecţioner Turcia, în conflict cu un jurnalist, după ce acesta l-a acuzat că a folosit un fotbalist pentru că are o înţelegere cu impresarul acestuia

Mircea Lucescu a izbucnit după ultima înfrângere cu naţionala Turciei, 2-3 în faţa Albaniei. Un jurnalist l-a acuzat că a folosit un fotbalist pentru că ar avea o înţelegere cu impresarul acestuia, iar "Il Luce" a ameninţat că va merge la tribunal.

348 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, selecţioner Turcia, în conflict cu un jurnalist, după ce acesta l-a acuzat că a folosit un fotbalist pentru că are o înţelegere cu impresarul acestuia

Mircea Lucescu, selecţioner Turcia, în conflict cu un jurnalist, după ce acesta l-a acuzat că a folosit un fotbalist pentru că are o înţelegere cu impresarul acestuia

Jucătorul care a dus la problemele dintre Lucescu şi presă este Erdal Alkan, fotbalistul lui Dordrecht, care nu a intrat niciun minut pe teren în duelul cu Albania.

"Dacă acesta are dovezi pentru a susţine aceasta acuzaţie... Am spus că vreau să văd la lucru fotbaliştii care au evoluat la U21. Pe Erol l-am văzut la Dordrecht, juca mijlocaş. L-am selecţionat.

Nu voi trece peste aceste acuzaţii, mergem la tribunal pentru ca ziaristul să ne spună de unde are aceste informaţii. Nu cunosc niciun impresar. Am un trecut, am un nume. Îl voi da în judecată pe ziarist şi voi cere clarificări. Am urmărit acest jucator, este tânăr şi foarte bun. Nu trec peste!", a spus Lucescu, pentru futbolarena.com.

"E o înfrângere ruşinoasă, care nu trebuie să rămână fără urmări", titrează jurnaliştii turci, care vor o revoluţie din temelii. Se discută despre oportunitatea venirii lui Fatih Terim ca preşedinte al Federaţiei şi numirea lui Senol Guneş ca selecţioner.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici