Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Nicolo Napoli ar putea antrena Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic se va întâlni în această săptămână cu finanţatorul echipei, Ionuţ Negoiţă şi va decide dacă va rămâne şi în sezonul viitor pe banca echipei Dinamo.

373 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Nicolo Napoli ar putea antrena Dinamo

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Nicolo Napoli ar putea antrena Dinamo (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

"Cu domnul Negoiţă mă voi întâlni săptămâna aceasta să vorbim despre viitorul echipei, despre mine. Cred că voi rămâne, nu ştiu. Dacă eu nu voi rămâne cred că o variantă bună ar fi Napoli, cu Prunea. Dar nu pot vorbi acum mai multe. Vom vedea săptămâna viitoare" a spus Mircea Rednic la Digisport.

În vârstă de 53 de ani, actualul antrenor al lui Dinamo ar fi tentat de o revenire în campionatul belgian dacă nu va reuşi să câştige titlul cu Dinamo. Presa din Belgia a anunţat la începutul săptămânii trecute că Rednic are deja o ofertă clară de la Standard Liege, însă i-a anunţat pe şefii lui Standard că le va da un răspuns după finalul sezonului din Liga 1.

Mircea Rednic a mai antrenat la Liege din octombrie 2012 până în iunie 2013 şi în 31 de meciuri pe banca belgienilor a obţinut 16 victorii.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici