Mircea Rednic anunţă că va pleca în vară de la Dinamo. Ionuţ Negoiţă: Discuţiile finale le vom avea după finala Cupei

Finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a declarat că va continua discuţiile cu antrenorul Mircea Rednic după finalul acestui sezon, din care a mai rămas o singură etapă în play-off şi finala Cupei României, pe care Dinamo o va juca împotriva formaţiei CFR Cluj, pe 10 mai.

1135 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic anunţă că va pleca în vară de la Dinamo. Ionuţ Negoiţă: Discuţiile finale le vom avea după finala Cupei

Mircea Rednic anunţă că va pleca în vară de la Dinamo. Ionuţ Negoiţă: Discuţiile finale le vom avea după finala Cupei

Finanţatorul Ionuţ Negoiţă speră să-l convingă pe Mircea Rednic să continue şi din sezonul viitor la Dinamo.

„Antrenorul Mircea Rednic are contract cu Dinamo până la finalul sezonului acesta. Mai sunt două meciuri importante de jucat, pe care sunt convins că stafful tehnic le va aborda cu profesionalism, iar restul discuţiilor le vom avea după aceste partide”, a declarat acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Conform ProSport, Mircea Rednic a câştigat în cele 12 luni petrecute la Dinamo suma de 120.000 de euro, din salariu şi bonusuri. Astfel, o medie de 10.000 de euro pe lună, cu 2.500 de euro mai mult decât salariul net lunar al antrenorului.

Mircea Rednic a declarat, într-o conferinţă de presă, că va pleca de la Dinamo la finalul acestui campionat. Echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare ocupă locul patru în campionat, cu 35 de puncte, cu o etapă rămasă de disputat din play-off.

Dinamo va juca, în ultima rundă, pe teren propriu, cu Viitorul, vineri, 6 mai, de la ora 20:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici