Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei belgiene Royal Excel Mouscron

Clubul belgian de fotbal Royal Excel Mouscron a anunţat, marţi, faptul că Mircea Rednic este noul antrenor al echipei, în urma unui acord semnat până la finalul sezonului.

396 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei belgiene Royal Excel Mouscron

Mircea Rednic este noul antrenor al formaţiei belgiene Royal Excel Mouscron (Imagine: Alexandru Hojda/ Foto Mediafax)

Potrivit site-ului oficial al grupării belgiene, "fostul antrenor al lui Standard şi AA Gent va fi prezentat echipei la sfârşitul sesiunii de antrenament de miercuri dimineaţă de la baza Canonnier. Conferinţa de presă va avea loc tot mâine de la ora 13".

Antrenorul Glen De Boeck a fost demis luni din pricina rezultatelor slabe. După 17 etape, Mouscron se află pe penultima poziţie în clasamentul primei ligi din Belgia, cu 11 puncte, la fel ca ultima clasată Westerlo. La Mouscron este legitimat şi fundaşul Cristian Manea, care a jucat foarte rar.

Mircea Rednic (54 de ani) nu a mai antrenat nicio echipă din luna mai a acestui an, moment în care şi-a reziliat contractul cu Dinamo Bucureşti. Rednic le-a mai antrenat în Belgia pe Standard Liege, în sezonul 2012/2013, când a dus echipa în Europa League, şi pe Gent, în sezonul 2013/2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici