Mircea Rednic: Mâine vor veni la Dinamo un atacant şi un mijlocaş central

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 2-1, din etapa a patra a Ligii I, că la formaţia bucureşteană vor veni marţi un atacant francez şi un mijlocaş central.

285 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: Mâine vor veni la Dinamo un atacant şi un mijlocaş central

Mircea Rednic: Mâine vor veni la Dinamo un atacant şi un mijlocaş central (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Vor mai veni jucători, mâine o să sosească un atacant şi un mijlocaş central, dar mai şi pleacă alţii, până când o să facem o echipă competitivă. E cazul să plece şi jucători care au venit chiar în această vară, pleacă dacă nu fac faţă. O să vedem cine pleacă, deşi ar fi trebuit să plece înainte de a începe campionatul. Dar o facem acum dacă nu confirmă", a spus Rednic.

Mircea Rednic a menţionat că nu ştie numele atacantului care urmează să vină la Dinamo: "Nici eu nu ştiu cum îl cheamă pe atacant, e un francez care vine cam târziu, dar asta e situaţia. (...) Să dea Dumnezeu să fie bine. Dacă vin (n.r. - cei doi jucători) înseamnă că au acceptat condiţiile".

"Toată lumea se interesează cum e în România, dar să ştiţi că e bine, contractele nu sunt mici. Eu am încredere în băieţi că vom putea face lucruri frumoase aici, mai ales dacă avem rezultate", a mai spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici