Mircea Rednic: N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic a rămas fără echipă când se aştepta mai puţin. Patronul clubului Dinamo a decis să îl demită pe tehnicianul român, dar la două zile l-a căutat cu o nouă ofertă. Ionuţ Negoiţă ar fi vrut să îi vândă echipa "Puriului", dar Rednic a refuzat.

142 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic: N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului Dinamo

Mircea Rednic: N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului Dinamo

"N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului. Păi, din moment ce tu mă dai afară şi după două zile îmi propui să cumpăr 51% din acţiunile clubului sau 67%... Nu am luat-o în serios! A făcut-o doar pentru a-i linişti pe suporteri sau doar de dragul de a se pune bine cu ei. O să spună: ’Am vrut să-i dau echipa lui Rednic, dar nu a vrut şi iată că Dinamo tot la mine a rămas.

Când am preluat echipa, şansele de a prinde play-off-ul erau destul de mici, 11 puncte după 12 meciuri, s-a încercat să se ajungă acolo cu lotul care nu era format şi antrenat de mine. N-am reuşit calificarea în play-off! Apoi s-a dorit formarea unei echipe pentru sezonul viitor, dar am fost dat afară", a spus Mircea Rednic, pentru Digi Sport, care a explicat cum au decurs negocierile:

"Oferta de a cumpăra clubul a fost făcută de David (n.red. - Alexandru David), care a fost dat afară în iarnă. A venit la mine acasă, ne-am întâlnit la o braserie şi mi-a spus despre ce este vorba. Mi-a spus ceva, apoi suna telefonul, altceva, se schimbau datele, apăruse brusc şi un termen limită. S-a spus după aceea că nu sunt entuziast. Păi, nu eram, pentru că era aceeaşi ofertă din noiembrie 2018. Ar trebui să le fie jenă! Mă iei la mişto? Tu mă tratezi cum m-ai tratat? Eu am avut încredere".

Mircea Rednic a precizat că singurii bani pe care i-a primit de la Dinamo au fost în momentul în care a plecat.

"Prima dată când am fost la Dinamo, echipa a produs. Şi fotbal, dar şi bani. Au luat aproape 3 milioane de euro iar acum au luat 200.000 de euro după Mevlja.

Eu am venit gratis la Dinamo. Am luat un singur salariu, la sfârşit. Am plătit transferul lui Reda, eu am dat primii 25.000 de euro. Am împrumutat şi clubul. Prima dată cu 200.000 de euro, apoi cu 150.000 de euro, am dat prime, cred că vreo cinci prime, 15.000 de euro, pentru că era si staff-ul medical, bucătari, paznici, toată lumea.

Am vrut să facem şi o sală, vestiarele sunt foarte mici. Aveam sprijinul lui Gealan (n.red. - unul dintre sponsori), era vorba de 10.000 de euro, dar nu s-a vrut.

De vândut, vrea să vândă clubul, dar nimeni nu va cumpăra în aceste condiţii. El să rămână cu 49%, dar fără să investească. A pus şi un nou antrenor, un nou manager.

Se poate spune orice despre Mircea Rednic, dar nu că e prost", a mai spus Mircea Rednic.

Cum arată viitorul "Puriului"?

Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a precizat că are două oferte, dar încă nu s-a decis.

"Am o ofertă din Belgia şi una din Golf, dar acum mai stau, sunt după operaţia de la picior. Am două oferte una interesantă din punct de vedere sportiv, iar una din punct de vedere financiar".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici