Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu FC Petrolul

Tehnicianul Mircea Rednic şi-a reziliat, marţi, pe cale amiabilă, contractul cu gruparea FC Petrolul, echipa urmând a fi pregătită până la finalul sezonului de secundul Valentin Sinescu, informează clubul prahovean.

269 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu FC Petrolul

Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu FC Petrolul (Imagine: Mediafax Foto / Liviu Chirica)

"Colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi antrenorul principal Mircea Rednic s-a încheiat astăzi, decizia rezilierii contractului fiind luată în urma unei înţelegeri amiabile între părţi. În aceste condiţii, echipa petrolistă va fi condusă, în perioada rămasă până la finalul sezonului, de către Valentin Sinescu, cel care a îndeplinit, până acum, funcţia de antrenor secund", notează sursa citată.

Rednic, în vârstă de 53 de ani, a venit la Petrolul în iarnă, în locul lui Gheorghe Mulţescu, iar echipa a obţinut în acest al doilea mandat al lui patru victorii, patru remize şi cinci înfrângeri, în Liga I.
Mircea Rednic a mai antrenat Petrolul timp de cinci luni în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici