Mircea Sandu: Bărboianu şi Găman au greşit

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, la Târgu Jiu, că în opinia sa jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au greşit atunci când au părăsit cantonamentul Universităţii Craiova, deoarece ei ar fi trebuit mai întâi să aştepte decizia comisiilor în cazul lor.

52 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Bărboianu şi Găman au greşit

Mircea Sandu: Bărboianu şi Găman au greşit (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Eu nu mă implic în problema asta, dar eu aşa văd lucrurile. Bărboianu şi Găman au greşit, ei ar fi trebuit să se adreseze comisiilor ca să fie totul în regulă. Se pregăteau şi apoi mergeau la comisii. «Mi-am făcut treaba, am documentul, ne-am strâns mâna şi am plecat». Dar numai la noi apar chestii din astea cu supărări, se fac duşmănii şi tot felul de lucruri", a spus Sandu.

Jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit, săptămână trecută, din cantonamentul Universităţii Craiova de la Govora. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că cei doi jucători au fost "furaţi" de Victor Piţurcă, fostul manager general al grupării.

Mititelu este în conflict cu Piţurcă, pe care l-a dat afară de la echipă, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-a oferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că va asigura banii necesari la echipă. După ce au părăsit cantonamentul, cei doi fotbalişti au depus actele respective la LPF, solicitând să devină jucători liberi de contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici