Mircea Sandu: Gică Popescu este un om indicat să conducă Federaţia Română de Fotbal

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că fostul jucător Gheorghe Popescu este o persoană potrivită să conducă Federaţia Română de Fotbal, actualul şef de la Casa Fotbalului afirmând că nu s-a răzgândit în ceea ce priveşte decizia sa de a nu mai candida.

128 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Gică Popescu este un om indicat să conducă Federaţia Română de Fotbal

Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Ştiam despre candidatura lui Gică Popescu, nu a fost o surpriză pentru mine. Nu e o noutate pentru mine, eu am anunţat că nu mai candidez. Gică Popescu anunţase că e interesat în mai multe rânduri şi azi a făcut declaraţia oficială. E foarte bine că are alături de el foşti colegi de echipă, oameni deja cu experienţă în administraţie şi în activitatea tehnică. Dacă vor avea nevoie de mine, uşa mea e deschisă, îmi pot bate oricând la uşă. E bine că se bazează pe susţinerea mea, ştiu unde mă găsesc, în clădirea de vizavi. Important e că Gică Popescu şi-a făcut deja un proiect de echipă, că se va apuca să lucreze deja la strategii. E un om indicat să conducă federaţia, şi cu echipa pe care şi-o face. Asta presupune un complex de activităţi, nu numai fotbalul", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Oficialul FRF se aşteaptă să mai apară şi alte candidaturi la şefia federaţiei: "Tot ce e posibil să mai apară alţi candidaţi. Am văzut că Andone e interesat, am mai văzut o propunere pentru Anghel Iordănescu din partea unui club. Cine ştie, până la 1 iunie 2014, când va fi Adunarea Generală, la care vor fi şi alegeri, mai sunt 10 luni. Pot apărea şi alţi candidaţi".

În ceea ce priveşte anunţul făcut în urmă cu un an referitor la faptul că nu va mai candida la preşedinţia FRF, Sandu a spus că nu se va răzgândi. "Eu am comunicat de mult, de mai bine de un an, că nu mai candidez. Cei care nu au avut încredere în cuvântul meu să le fie nu-ştiu-cum. Cei care au avut încredere au arătat că mă cunosc", a mai spus Sandu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că va candida la alegerile următoare pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici