Mircea Sandu: Mutu ar fi fost foarte important în meciul cu Franţa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat că atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, ar fi fost foarte important pentru naţionala României în meciul pierdut, sâmbătă, în faţa reprezentativei Franţei, scor 0-2.

11 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Mutu ar fi fost foarte important în meciul cu Franţa

Mircea Sandu: Mutu ar fi fost foarte important în meciul cu Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu e un jucător de valoare, care poate face diferenţa. Aseară (n.r. - sâmbătă seară) el ar fi fost foarte important", a spus Sandu despre fotbalistul român care este suspendat până la 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

Mircea Sandu a precizat că nu toţi jucătorii din lotul României au fost "conectaţi" la meciul cu Franţa.

"Din păcate nu toţi jucătorii au fost conectaţi la acest meci, iar la o astfel de partidă trebuie să fie toţi, nu doar opt. Trebuie să munceşti de două ori mai mult ca să câştigi un meci împotriva Franţei. Echipa noastră este în formare, nu avem 11 titulari şi un lot de 18 jucători pe care să-i ştim pe dinafară. Vom vedea ce se va întâmpla şi marţi, cu echipa de tineret, iar după acest meci este posibil ca unii dintre jucători să fie promovaţi la prima echipă", a adăugat preşedintele FRF.

Sandu a mai spus că a discutat cu atacantul Ciprian Marica, despre care impresarul Victor Becali a declarat, joi, că i-ar fi mărturisit că este afectat "de atmosfera care i se creează la naţională" şi că mai bine nu ar mai veni la prima reprezentativă decât să se confrunte cu astfel de situaţii.

"Am avut o discuţie cu Marica, i-am spus să se lămurească cu antrenorul pentru că este un jucător de valoare, care trebuie să fie pregătit la cel mai înalt nivel. Decizia îi aparţine", a afirmat Mircea Sandu.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici