Mircea Sandu: Şansele de a termina pe locul doi există în continuare

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, duminică, la revenirea din Franţa, după meciul pierdut de "tricolori", cu scorul de 0-2, în faţa naţionalei antrenate de Laurent Blanc, că România mai are şanse să termine pe locul doi în grupa D a preliminariilor Euro-2012.

16 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Şansele de a termina pe locul doi există în continuare

Mircea Sandu: Şansele de a termina pe locul doi există în continuare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"A fost un meci destul de bun, mai ales în repriza a doua, când ambele echipe au şi făcut spectacol. Prima repriză a fost una de tatonare. Nu am avut şi un pic de şansă, pentru că dacă am fi marcat primii sunt convins şi acum că am fi câştigat meciul. Orice punct pierdut înseamnă o diminuare a şanselor de calificare. Şansele de a termina pe locul doi există în continuare", a spus Sandu.

Mircea Sandu a precizat că arbitrajul a fost excelent la partida de sâmbătă.

"Arbitrajul a fost excelent, se poate să fi avut loc şi o greşeală, dar nu una voită. Nu din această cauză s-a pierdut meciul", a adăugat el.

Preşedintele FRF a menţionat că selecţionerului Răzvan Lucescu i s-a făcut o ofertă de prelungire a contractului. "Aşteptăm răspunsul lui", a spus Sandu.

Echipa României a revenit, duminică, în ţară, însă fără Răzvan Lucescu, care a mai rămas la Paris.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

După etapa a III-a a preliminariilor, clasamentul grupei D este următorul: 1. Franţa - 6 puncte, 2. Albania - 5 puncte, 3. Belarus - 5 puncte, 4. Bosnia - 4 puncte, 5. România - 2 puncte, 6. Luxemburg - 1 punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici