Mircea Sandu, Stelea, Prodan şi Ilie Dumitrescu vor premia câştigătorii Cupei Sectorului 2

Fostul preşedinte al FRF Mircea Sandu şi foştii internaţionali Bogdan Stelea, Daniel Prodan şi Ilie Dumitrescu vor premia joi, pe terenul sintetic din Parcul Florilor, echipele câştigătoare ale Cupei Sectorului 2.

98 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu, Stelea, Prodan şi Ilie Dumitrescu vor premia câştigătorii Cupei Sectorului 2

Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Finalele competiţiei organizate de firma de consultanţă sportivă Best Bussines Sport, condusă de Mircea Sandu, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, Inspectoratul Şcolar Sector 2, UEFA, UNEFS şi AMFB, vor începe la ora 9.00, urmând ca premierea să aibă loc la 12.30.

La Cupa Sectorului 2 au fost înscrise 28 de echipe, cu un total de 460 de copii. Fazele finale ale competiţiei destinate elevilor din clasele I-IV se vor disputa pe terenul inaugurat în urmă cu trei ani de preşedintele UEFA, Michel Platini, în Parcul Florilor.

Prin intermediul lui Mircea Sandu, UEFA a trimis opt rânduri de echipament complet şi mingi pentru echipele care vor disputa finala Cupei Sectorului 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici