Mirel Rădoi. Antrenorul pierdut de FCSB, dar câştigat de România

  • Mirel Rădoi a câştigat primul său meci pe banca naţionalei României, 3-2 cu Austria
  • Rădoi a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2015-2016
  • Selecţionerul României a antrenat şi naţionala U21 în 2018 şi 2019
579 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi. Antrenorul pierdut de FCSB, dar câştigat de România

Mirel Rădoi. Antrenorul pierdut de FCSB, dar câştigat de România

,Un lucru este cert”, ar spune Ilie Dumitrescu. Avem de-a face cu un antrenor cu foarte multe calităţi. Deşi contestat de noi, Mihai Stoichiţă n-a greşit arzând etapele instalării lui Mirel la U21 şi ulterior la naţionala mare.

Îmi aduc aminte că Ţiţu Dumitriu îl lăuda foarte tare în perioada FCSB. În primul rând ,,citeşte” bine adversarul. Este foarte curajos în ceea ce priveşte formula de start . Apoi, deţine dezinvoltura unui antrenor de primă mână, demonstrând că nu are bariere psihologice în a-şi exercita meseria, echipele sale joacă deschis, ofensiv, oferind încredere maximă jucătorilor. Pe faza de apărare vedem 10 x Rădoi. În plus faţă de majoritatea antrenorilor români stăpâneşte arta comunicării cu presa şi implicit cu suporterii.

Citeste tot articolul pe narcisraducan.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici