Mirel Rădoi: Dinamoviştii sunt imprevizibili, nu există o favorită clară în derbi

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu există o favorită clară în derbiul cu Dinamo, precizând că jucătorii formaţiei conduse de Mircea Rednic sunt imprevizibili.

88 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: Dinamoviştii sunt imprevizibili, nu există o favorită clară în derbi

Mirel Rădoi (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

"Urmează un meci important. Din punctul nostru de vedere nu cred că există o favorită clară. Orice se poate întâmpla într-un meci derbi între două echipe rivale. Derbiul nu poate porni cu o favorită clară, tot timpul va fi un meci echilibrat. I-am urmărit pe adversari, sunt jucători tineri, poate nu au experienţă, dar sunt imprevizibili. Oricând pot face surprize. iar în spatele lor va fi o galerie numeroasă. Ştim ce avem de făcut, trebuie să marcăm mai multe goluri decât vom primi, asta dacă va fi cazul să primim", a spus Rădoi.

Tehnicianul va încerca să le explice jucătorilor străini din lot ce înseamnă un derbi cu Dinamo. "Din postura de antrenor este primul derbi pentru mine, dar eu ştiu încărcătura acestui meci şi o să le explic şi băieţilor. Trebuie să înţeleagă şi străinii ce înseamnă un derbi, miza acestui meci. Sper ca la sfârşitul celor 90 de minute Steaua să iasă învingătoare", a afirmat el.

Rădoi a explicat că jucătorii săi trebuie să treacă repede peste dezamăgirea provocată de înfrângerea cu Partiza Belgrad şi să dea totul în Liga I pentru ca la anul să aibă din nou şansa să joace în Liga Campionilor.

"În acest moment starea de spirit e bună. E normal să nu fie foarte bună pentru că venim după această mică dezamăgire, ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor. Dar ei trebuie să înţeleagă faptul că sunt fotbalişti şi timpul e scrut între meciuri. Iar ca să aibă anul viitor a doua şansă în Liga Campionilor trebuie să câştigăm din nou campionatul. Important este să câştigăm partida de dumincă pentru a privi cu alt entuziasm următoarele meciuri şi drumul spre grupele Ligii Europa", a adăugat Rădoi.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu este singurul jucător al echipei Steaua care nu este apt pentru partida de duminică. "Pe Nicuşor Stanciu nu ne vom putea baza duminică, nu vrem să riscăm nici măcar 1 la sută", a explicat Mirel Rădoi.

Formaţia Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, echipa Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici