Mirel Rădoi, după CSM Bucureşti-Lublin, 35-19: Felicitări fetelor, antrenorilor, avem de învăţat

Selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Mirel Rădoi, a fost în tribunele Sălii Polivalente, acolo unde CSM Bucureşti s-a impus în faţa campioanei Poloniei, Perla Lublin, cu scorul 35-19, în al treilea meci din grupa B din Liga Campionilor.

138 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, după CSM Bucureşti-Lublin, 35-19: Felicitări fetelor, antrenorilor, avem de învăţat

Mirel Rădoi, după CSM Bucureşti-Lublin, 35-19: Felicitări fetelor, antrenorilor, avem de învăţat

La finalul partidei, antrenorul în vârstă de 38 de ani a precizat că a avut de învăţat din meciul fetelor şi că are de gând să îi aducă pe "juniori" la o partidă a handbalistelor.

"Atmosfera a fost senzaţională, dar în primul rând felicitări fetelor, antrenorilor, pentru că a fost ceva de unde avem de învăţat. De-abia aştept să-i aduc pe băieţi la un meci. Au o dinamică, o mobilitate destul de bună şi multe mişcări pot să ne ajute în fotbal.

Chiar am văzut la un moment dat că formau un romb, pe care şi noi îl formăm în sistemul 4-3-3. Dar atât ofensiv, cât şi defensiv, fetele astea sunt foarte, foarte bine pregătite şi mă bucur că un antrenor român, pentru că vorbeam, de la Tadici, nimeni nu vine din spate. Mă bucur că un antrenor român reuşeşte astfel de rezultate. Ele ne reprezintă în cea mai înaltă competiţie şi le ţinem pumnii în continuare", a declarat selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pintea 6 goluri, pentru CSM, respectiv Blazevic 4 reuşite, pentru echipa oaspete.

În cealaltă partidă a grupei, Team Esbjerg – Rostov Don, 31-26 (16-11).

În urma victoriei cu Perla Lublin, CSM Bucureşti este liderul grupei B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici