Mirel Rădoi este noul antrenor al Universităţii Craiova

Mirel Rădoi este, începând de marţi, noul antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat clubul.

951 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi este noul antrenor al Universităţii Craiova

Mirel Rădoi este noul antrenor al Universităţii Craiova

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a echipei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a semnat cu clubul un contract valabil pe o perioadă de 2 ani.

Mirel Rădoi a mai antrenat în trecut echipa naţională de fotbal a României, selecţionata U-21 şi FCSB. Sub bagheta sa, tricolorii Under-21 au obţinut o calificare istorică până în semifinalele Euro 2019.

„Să-l primim aşa cum trebuie joi seara, cu un stadion plin, gata să erupă, într-un meci în care cuvântul de ordine este <Calificare>”, scriu reprezentanţii clubului pe reţeaua de socializare.

Mirel Rădoi va debuta pe banca Universităţii cu ocazia meciului retur din turul 3 al play-off-ul UEFA Europa Conference League, în compania echipei Zorya. În meciul tur, oaspeţii de joi s-au impus cu 1-0.

Echipa a anunţat tot marţi că a încetat colaborarea cu Laszlo Balint.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici