Mirel Rădoi, fericit după meciul câştigat de România la EURO U21: E o victorie istorică, sunt în stare de şoc

România U21 a învins Anglia cu 4-2, la EURO 2019, iar selecţionerul Mirel Rădoi a spus că este cea mai frumoasă seară din cariera sa. Rădoi a spus că nu şi-a găsit cuvintele după meciul nebun de la Cesena.

565 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, fericit după meciul câştigat de România la EURO U21: E o victorie istorică, sunt în stare de şoc

Mirel Rădoi, fericit după meciul câştigat de România la EURO U21: E o victorie istorică, sunt în stare de şoc

Rădoi a apărut extrem de bucuros în faţa microfonului: "Mă bucur că băieţii au înţeles foarte rapid ce trebuie făcut. Eu mă simt obosit, mă gândesc cum se simt băieţii. În momentele grele, mai ales după a doua egalare, suporterii au început să ţipe de parcă erau România. E cea mai bucurosă seară din cariera mea. Jucătorii simt această emulaţie şi această energie pozitivă. Poate de asta şi trec peste momentele dificile.

Cu toţii ne vom bucura în această seară de parcă am câştigat o finală. Mâine vom începe să pregătim meciul cu Franţa. E o victorie istorică, trebuie să sărbătorim. Nu putem trece peste ea. N-am avut forţa să le mai vorbesc în vestiar, sunt încă în stare de şoc, nu-mi găsesc cuvintele", a spus Mirel Rădoi, după victoria cu Anglia, la microfonul FRF TV.

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa pentru tricolori, pe 24 iunie, de la ora 22:00, care au 6 puncte după două meciuri.

Clasamentul grupei C:

1. România U21 - 6p
2. Franţa U21 - 3p
3. Anglia U21 - 0p
4. Croaţia U21 - 0p

Au mai rămas de disputat:

Franţa - Croaţia - 21 iunie, ora 22:00
România - Franţa - 24 iunie, ora 22:00
Anglia - Croaţia - 24 iunie, ora 22:00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici