Mirel Rădoi i-a anunţat pe jucători că DEMISIONEAZĂ, dar a fost convins de Gigi Becali să RĂMÂNĂ: "I-am zis că dacă pleacă acum va rămâne o pată pe cariera lui"

Finanţatorul Gigi Becali a anunţat, vineri după-amiază, că l-a convins pe Mirel Rădoi să continue la conducerea tehnică a echipei Steaua după ce acesta îşi anunţase jucătorii la finalul antrenamentului de dimineaţă că demisionează.

2487 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi i-a anunţat pe jucători că DEMISIONEAZĂ, dar a fost convins de Gigi Becali să RĂMÂNĂ: "I-am zis că dacă pleacă acum va rămâne o pată pe cariera lui"

Mirel Radoi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cei doi au avut o întâlnire de aproximativ două ore la finalul căreia Becali a declarat: "A fost greu să îl conving pe Mirel să rămână, i-am zis că dacă pleacă acum va rămâne o pată pe cariera lui, iar până la urmă a zis: «Bine, Naşule». Mi-au trebuit două ore să îl conving. I-am zis: «E păcat, munca asta a ta a dat roade din punctul meu de vedere». El nu a cerut nimic, el a zis că îi pare rău că a ieşit aşa".

Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi este de acord cu decizia sa de a renunţa la câţiva jucători şi de a scădea salariile. "Nu pot să îi spun acum o minciună finului meu, i-am zis: «Bă, ăştia sunt banii». El a înţeles că trebuie să plece doi-trei jucători, a vorbit Argăseală şi cu impresarii şi au zis că putem să discutăm. Poate discutăm şi de o scădere a salariilor", a spus Becali.

Întrebat dacă Tade şi Tahar sunt doi dintre jucătorii care vor pleca, finanţatorul a răspuns: "Da, s-a vorbit. Păi Tahar nu ai cum să îl foloseşti. O să îl dăm, vedem noi".

Mirel Rădoi i-a anunţat, vineri dimineaţă, pe jucători că demisionează. El a avut o discuţie cu fotbaliştii la finalul antrenamentului, iar aceştia au încercat să îl convingă să renunţe la decizie.

La finalul partidei cu Rosenborg de joi seara, Mirel Rădoi declara că va continua la Steaua chiar şi în cazul eliminării din Liga Europa. "Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit", afirma Rădoi joi seara.

La 10 iunie, după o zi de la încheierea relaţiilor contractuale cu antrenorul Constantin Gâlcă, FC Steaua a anunţat pe site-ul oficial că fostul jucător Mirel Rădoi va conduce staful tehnic al campioanei României începând cu sezonul 2015/2016. Aflat la prima experienţă de antrenor, el a fost prezentat de club ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro, antrenor principal fiind italianul Massimo Pedrazzini.

În cele aproximativ două luni şi jumătate de la instalarea lui Mirel Rădoi, Steaua a pierdut Supercupa României, a fost eliminată din turul III preliminar al Ligii Campionilor şi este foarte aproape de a rata calificarea în grupele Ligii Europa după înfrângerea suferită, joi seara, cu scorul de 3-0, în meciul de pe Arena Naţională cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului. De asemenea, în Liga I, după şapte etape disputate, formaţia roş-albastră ocupă locul şase al clasamentului, cu 10 puncte.

Până acum, Mirel Rădoi a condus Steaua în 13 partide oficiale în care a înregistrat trei victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici