Mirel Rădoi, selecţioner România U21: În meciul cu Ucraina, diferenţa s-a făcut la nivelul grupului

Mirel Rădoi s-a declarat mulţumit de victoria României U21 cu Ucraina U21, din preliminariile Campionatului European. Selecţionerul speră ca această primă victorie din faza grupelor să fie începutul pentru actuala generaţie şi să se califice la EURO.

115 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, selecţioner România U21: În meciul cu Ucraina, diferenţa s-a făcut la nivelul grupului

Mirel Rădoi, selecţioner România U21: În meciul cu Ucraina, diferenţa s-a făcut la nivelul grupului

”Se pare că băieţii se simt bine aici, la Ploieşti. Mă bucur pentru noi, pentru România că am câştigat. Jucătorii s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Nu am început foarte bine, pentru mulţi jucători era un moment psihologic, pentru că Ucraina e campioană mondială la U20, dar cred că diferenţa s-a făcut la nivelul grupului”, a spus Mirel Rădoi la Pro Tv, care ulterior le-a făcut o scurtă caracterizare lui Adrian Petre, Denis Drăguş şi Olimpiu Moruţan:

”Adrian Petre a început pe bancă, iar acest lucru l-a ambiţionat. Despre aceste lucruri vorbim şi noi stafful, el trebuie să demonstreze că am greşit şi asta mă bucură. A demonstrat în seara asta că noi trebuie să fim mult mai atenţi. Moruţan a făcut diferenţa, a fost decisiv. Am avut discuţii cu el înainte de meci şi l-am făcut să se relaxeze. Drăguş are două meciuri pentru echipa a doua a lui Standard. E clar că în acest moment îi lipsesc minutele, trebuie să joace mai mult. Eu sunt mulţumit de el, dar trebuie să fie mai prezent în careu.

Cred că ne batem cu Danemarca şi cu Irlanda de Nord pentru calificare. Urmează meciul cu Irlanda, trebuie neapărat să îl câştigăm”.

Naţionala U21 de fotbal a României s-a impus cu 3-0 în partida cu Ucraina U21, din preliminariile Campionatului European. Golurile meciului disputat pe stadionul din Ploieşti au fost marcate de Olimpiu Moruţan şi Adrian Petre, de două ori.

Celelalte rezultate înregistrate în grupa României:
Finlanda – Malta 4-0
Danemarca – Irlanda de Nord 2-1

Clasamentul Grupei 8:
1. Finlanda – 3 jocuri; 7 puncte
2. Danemarca – 2 jocuri; 6 puncte
3. România – 2 jocuri; 3 puncte
4. Ucraina – 3 jocuri; 3 puncte
5. Irlanda de Nord – 3 jocuri; 2 puncte
6. Malta – 3 jocuri; 1 punct

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici