CM 2022  "Miss Croaţia", eliminată din campionat de către Messi şi Alvarez în prima semifinală (3-0)

  • Fosta Miss Croaţia din 2016 vine să-şi susţină echipa în semifinală şi postează din nou fotografii incendiare pe Instagram în ciuda restricţiilor impuse de organizatorii Cupei Mondiale
  • Messi face istorie cu a 25-a apariţie la Cupa Mondială
  • Croaţia joacă calm în primele 15 minute
  • Messi deschide scorul. 1-0 pentru Argentina
  • Alvarez dă al doilea gol pentru Argentina. Prima repriză se încheie în avantajul echipei legendarului Maradona.
  • Alvarez dă al treilea gol şi duce Argentina în FINALĂ!
  • Echipa Croaţiei, care a jucat excepţional eliminând naţionala Braziliei în sferturi, n-a putut să facă faţă echipei argentiniene şi va juca finala mică.
2989 afișări
Imaginea articolului "Miss Croaţia", eliminată din campionat de către Messi şi Alvarez în prima semifinală (3-0)

Argentina National Football Team, Facebook

LIONEL MESSI FACE DECLARAŢII:  "Îmi trec multe în cap. A fost incredibil  după ce am trăit tot acest mondial". 

 

"Am ştiut că o vom scoate la capăt. Le-am cerut oamenilor să aibă încredere fiindcă ştim ce putem. Acum suntem în finală. Suntem din nou în finala unui mondial.

M-am gândit la familie. Ea e totul pentru mine, a fost alături de mine, o să mă gândesc mereu.

Cred că în Argentina e acum nebunie",  i-a răspuns campionul unui reporter după ce l-a întrebat cum se simte după biruinţa dobândită în faţa Croaţiei. 

Damian Martinez: „Avem 45 de milioane de argentinieni în spate”

Portarul Argentinei Damian Martinez a fost rugat să-şi împărtăşească părerile după meci: „Nu-mi vine să cred. Am pierdut primul joc (împotriva Arabiei Saudite), [şi] dintr-o dată totul este cu susul în jos. Oamenii se îndoiau de noi”.

„Am fost noi împotriva restului lumii. Sunt atât de bucuros de acest grup de 26 de jucători. Toţi sunt luptători şi avem 45 de milioane de argentinieni în spatele nostru  ”.

 

ARGENTINA OBŢINE VICTORIA, CU SCORUL DE 3-0! 

CROAŢIA PĂRĂSEŞTE CUPA MONDIALĂ, DAR AR PUTEA JUCA FINALA MICĂ. 

Messi l-a egalat pe Maradona la pase decisive şi este jucătorul care a participat la cele mai multe meciuri la Campionatele mondiale.  

Croaţia, care a jucat excepţional pe parcursul acestui campionat, fiind finalista Cupei Mondiale din 2018 găzduită de Rusia unde a pierdut memorabil în faţa Franţei, nu i-a putut face faţă echipei lui Messi şi Alvarez. 

 

UPDATE 22:52 - 5 minute prelungiri. Mai poate Croaţia să-şi salveze onoarea? 

 

UPDATE - Suporterii din galeria Argentinei şi-au dat jos tricourile de bucurie, încălcând legile religioase ale ţării gazdă, care interzic urmărirea meciului la bustul gol 

 

UPDATE 22:46 - Persici ratează cea mai mare ocazie a Croaţiei de a pleca acasă măcar cu un gol. Mac Allister şi Molina schimbaţi cu Correa şi Foyth. 

 

POSESIA MINGII :  CROAŢIA 53% vs ARGENTINA 35% 

 

UPDATE 22:32 - Otamendi  primeşte cartonaş galben pentru piedică. Kramaric înlocuit cu Lavaja.  De Paul e înlocuit cu Palacios, Alvarez schimbat cu Dybala. 

 

MINUTUL 71/ UPDATE 22:30 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ALVAREZ după ce mingea i-a fost pasată de Messi. Argentina, la un pas de finală 

 

UPDATE 22:29 - Cristian Romero primeşte cartonaş galben pentru ceartă. 

 

Al-Jazeera: Suporterii Croaţiei sunt în mare parte tulburaţi  în tribună 

Nu au fluierat şi nu au huiduit. Ei par să fie încă în stare de şoc, dar echipa lor va avea nevoie de sprijinul lor dacă vrea să schimbe lucrurile.

 

 

UPDATE -  Paredes este înlocuit cu Lisandro Martinez. 

 

 

UPDATE 22:20 - Arbitrul opreşte jocul. Mingea l-a atins pe Orsato. Partida este reluată.

UPDATE  20:18 - Argentina ratează oportunitatea de a da încă un gol. 

 

 

UPDATE - Croaţia îl schimbă pe Brozovic cu Bruno Petkovic.

Lovitura de la distanţă lungă a lui Paredes s-a oprit. 

 

UPDATE 22:08 -  Centrează Modric, dar mingea e blocată de portarul Emiliano Martinez. 

 

UPDATE 22:05 - Începe repriza a doua

 

UPDATE 21:50 - Messi faultat. Prima repriză prelungită se încheie. PAUZĂ 

 

UPDATE 21:46 - Centrare Croaţia.  Portarul Emiliano Martinez blochează mingea. 

 

UPDATE 21:43 - Corner Argentina - Argentina ratează 

MINUTUL 39/ UPDATE 21:40 - GOOOOOOOOOOOOL ARGENTINA DE LA ALVAREZ. Echipa argentiniană marchează memoria mult regretatului Diego Maradona  

 

MINUTUL 34/ UPDATE 21:35 - GOOOOOOOOL ARGENTINA. Lionel Messi deschide scorul de la 11 metri 

 

UPDATE 21:33 - Ocazie de gol ratată pentru Argentina,  penalty şi cartonaş galben pentru Livakovic pentru ceartă. Kovacic primeşte cartonaş galben pentru comportament nesportiv  

 

ISTORIC -   Argentina a fost eliminată  de nouă ori de echipele europene, o singură dată de o echipă sud-americană şi a câştigat de două ori trofeul Cupei Mondiale, prima oară cu Ţările de Jos în 1978, a doua oară cu Germania de Vest în 1986. La semifinala cu Anglia s-a remarcat Diego Maradona cu GOLUL SECOLULUI -  "Mâna lui Dumnezeu". 

 

UPDATE 21:29  - Mingea lui Modric lovită de la distanţă este respinsă de argentinieni. 

 

Croaţia este răbdătoare în timp ce lasă Argentina să se agite şi să-şi epuizeze forţele 

Jucătorii croaţi sunt disciplinaţi în menţinerea defensivei, fapt ce împiedică Argentina să profite de orice lacună. 

21:23 - Croaţia greşeşte, dar Argentina nu profită şi nu-i ia mingea 

 

Argentina joacă în mâinile croate, transmite Al-Jazeera

Presa argentiniană pare să fie oarecum înăbuşită, iar Croaţia profită prin a căuta să ridice flancurile şi să spargă linia de apărare argentiniană. 

Ori de câte ori Argentina câştigă mingea, Croaţia se grăbeşte să încerce să o recâştige.

Croaţia joacă calm în primele 15 minute

Când jucătorii echipei nu au posesia mingii, nu există panică. Când o au, nu se grăbesc  să mute mingea pe teren. Mijlocaşii lor – Modric, Kovacic şi Brozovic, nu greşesc o pasă. Sunt economici cu modul în care răspândesc mingea şi îşi iau timp încercând să găsească găuri în configuraţia lui La Albicelestes, transmite Al-Jazeera. 

Există, de asemenea, un fault tehnic ciudat când Argentina încearcă să le arunce o surpriză. 

Messi face istorie cu a 25-a apariţie la Cupa Mondială


Lionel Messi, căpitanul şi talismanul Argentinei, a egalat recordul pentru cele mai multe apariţii la Cupa Mondială ale unui jucător masculin.

Meciul de astăzi împotriva Croaţiei marchează pentru a 25-a oară când superstarul iese pe teren în timpul celui mai mare turneu mondial de fotbal din ultimii ani, ajungându-l la egalitate pe legendarul mijlocaş german Lothar Matthaus.

 

 

 

 

21:00 - A debutat meciul dintre Argentina şi Croaţia în prima semifinală a CUPEI MONDIALE 2022, găzduită de QATAR 

 

Alcătuirea echipelor 

Argentina : Martinez, Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico, De Paul, Paredes, Fernandez, Mac Allister, Messi, Alvarez.
Croaţia  : Livakovic, Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa, Modric, Brozovic, Kovacic, Pasalic, Kramaric, Perisic.

Ştirea iniţială - Fosta Miss Croaţia vine să-şi susţină echipa în semifinală şi postează din nou fotografii incendiare pe Instagram în ciuda restricţiilor impuse de organizatorii Cupei Mondiale 

Deşi i s-au impus interdicţii să se mai fotografieze alături de suporteri  pe durata meciului, fotomodelul croat Ivana Knoll, cunoscută pentru lipsa sa de inhibiţii de a se duce îmbrăcată sumar la meciurile Cupei Mondiale găzduită de o ţară islamică, se încăpăţânează şi o comite din nou. 

Sex-simbolul Cupei Mondiale din 2022 s-a pozat şi a postat fotografii incendiare pe Instagram pentru a transmite fanilor că va fi alături de naţionala Croaţiei în această semifinală decisivă cu Argentina. 

Ea a transmis că este gata pentru Finală, iar într-o altă postare făcută pe contul ei de Instagram a lovit cu mingea spre doi suporteri (unul cu tricoul Argentinei, celălalt cu tricoul Croaţiei). Mingea a nimerit chiar în "mingiuţele" suporterului Croaţiei (după cum a declarat pe contul ei de Instagram, fanul susţine că l-a durut după ce a încasat lovitura), semn interpretat ca fiind favorabil naţionalei de fotbal a ţării sale.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici