Mititelu: Despărţirea de Napoli este irevocabilă

Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică seară, că despărţirea de tehnicianul italian Nicolo Napoli este irevocabilă şi i-a mulţumit acestuia pentru ce a făcut bun la echipa craioveană.

12 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Despărţirea de Napoli este irevocabilă

Mititelu: Despărţirea de Napoli este irevocabilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Despărţirea de Napoli este irevocabilă. Eu sunt şi am rămas prieten cu el. I-am spus că am luat decizia în ce-l priveşte pentru binele echipei. Şi fratele meu dacă era la echipă făceam acest lucru,
pentru binele Craiovei. Sunt principalul vinovat, dacă gestionam bine în iarnă acum eram în primele două echipe ale campionatului. Am avut o perioadă bună cu Nicolo, am făcut un pas înainte prin venirea lui. A venit într-un moment greu, a ajutat venirea lui, consider că este o etapă bună în viaţa clubului şi îi urez numai bine şi mult succes la alte echipe. Noi avem un alt drum, e clar că
lucrurile s-au încheiat definitiv între noi. Noi am pornit pe alt drum, nu mai vreau să spun vorbe rele, numai de bine. Îi mulţumim lui Napoli pentru ce a făcut bun la această echipă", a declarat Adrian Mititelu la Radio Oltenia.

Finanţatorul grupării din Bănie a mărturisit că i-a simţit pe jucători dezamăgiţi de posibilitatea ratării obiectivului, dar că aceştia i-au promis ca vor strânge rândurile înaintea ultimelor trei meciuri din sezon. "Până la vară de echipă se va ocupa Jery Gane. Deciziile în privinţa echipei vor fi luate de el împreună cu Stângă şi Ilie Balaci. Normal că am discutat cu băieţii. Sunt dezamăgiţi de posibilitatea ratării obiectivului, de faptul că toată lumea dă vina pe ei şi că au avut ghinion. Sunt dornici să strângă rândurile şi să ajungă în Europa League", a precizat Mititelu .

Adrian Mititelu a ţinut să înlăture orice speculaţie legată de posibila venire a lui Victor Piţurcă la Universitatea. "Nu este nici un adevăr cu Victor Piţurcă. Am auzit tot felul de comentarii, că ar fi un plan cu Jerry Gane... Nu e vorba de nici un plan, eu sunt adeptul continuităţii. Cred că această schimbare va aduce un plus echipei", a anunţat Mititelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici