Mititelu: Meciul cu Oţelul a fost ultimul pentru Neagoe

Finanţatorul Adrian Mititelu a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că meciul cu Oţelul Galaţi a fost ultimul pentru antrenorul Eugen Neagoe pe banca tehnică, din retur urmând ca formaţia craioveană să aibă un nou tehnician.

14 afișări
Imaginea articolului Mititelu: Meciul cu Oţelul a fost ultimul pentru Neagoe

Mititelu: Meciul cu Oţelul a fost ultimul pentru Neagoe (Imagine: Mediafax Foto)

"Sută la sută Universitatea va avea un nou antrenor începând din retur. Din păcate, situaţia din clasament şi situaţia generală a echipei mă obligă să fac o reconstrucţie, să schimb strategia pe care o aveam la începutul anului. Trebuie să începem o nouă strategie, să refacem ce mai este de refăcut. Meciul cu Oţelul a fost ultimul pentru Neagoe pe banca tehnică", a spus Mititelu la Fanatik Show.

Mititelu a precizat, de asemenea, că în această pauză competiţională va vinde 3-4, poate chiar mai mulţi jucători, cele mai mari şanse de a fi transferat avându-le atacantul Florin Costea.

Formaţia Universitatea Craiova a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-1), partida disputată sâmbătă, în deplasare, cu Oţelul Galaţi, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

Echipa craioveană ocupă locul 13 în clasament, cu 17 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici