Bădoi a semnat până în vară o înţelegere cu U. Craiova

Fundaşul echipei FC Timişoara, Valentin Bădoi, a semnat, miercuri, o înţelegere valabilă până la finalul sezonului cu gruparea Universitatea Craiova, acesta urmând să-l înlocuiască pe jucătorul Ovidiu Dănănae, accidentat în partida Ungaria - România.

27 afișări
Imaginea articolului Bădoi a semnat până în vară o înţelegere cu U. Craiova

Bădoi a semnat până în vară o înţelegere cu U. Craiova (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Bădoi se va alătura lotului Universităţii Craiova începând de joi.

Fundaşul Ovidiu Dănănae a suferit o entorsă la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept la partida amicală Ungaria - România, scor 0-1, disputată la data de 12 august, el urmând să fie indisponibil mai multe luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici