Mo Farah a câştigat titlul mondial la 5.000 m şi a reuşit a cincea dublă din carieră

Atletul britanic Mo Farah, în vârstă de 32 de ani, a câştigat, sâmbătă, proba de 5.000 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de la Beijing, reuşind astfel a cincea dublă (5.000 m - 10.000 m) din carieră.

90 afișări
Imaginea articolului Mo Farah a câştigat titlul mondial la 5.000 m şi a reuşit a cincea dublă din carieră

Mo Farah (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Farah i-a devansat în lupta pentru podium pe kenyanul Caleb Mwangangi Ndiku şi pe etiopianul Hagos Gebrhiwet.

Mo Farah s-a impus la Beijing şi în proba de 10.000 de metri, în urmă cu o săptămână.

Britanicul a câştigat medaliile de aur în aceste două probe şi la Jocurile Olimpice din 2012 şi la Campionatele Mondiale din 2013, precum şi la ediţiile din 2010 şi din 2014 ale Campionatelor Europene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici