Mohammed Noor, unul dintre jucătorii lui Piţurcă la Al Ittihad, a fost suspendat pentru dopaj

Mohammed Noor, unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Victor Piţurcă, a fost suspendat de comitetul antidoping din Arabia Saudită pentru dopaj

269 afișări
Imaginea articolului Mohammed Noor, unul dintre jucătorii lui Piţurcă la Al Ittihad, a fost suspendat pentru dopaj

Mohammed Noor, unul dintre jucătorii lui Piţurcă la Al Ittihad, a fost suspendat pentru dopaj (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Al Ittihad a primit, duminică, 28 februarie, de o veste surprinzătoare. Mohammed Noor, o legendă a fotbalului arab, cu 96 de selecţii în naţionala Arabiei Saudite, a fost suspendat pentru dopaj. Ajuns la 38 de ani, mijlocaşul ofensiv mai avea contract cu Al Ittihad până în vara care urmează. Practic, această suspendare îl obligă să-şi încheie cariera.

Mohammed Noor este un jucător simbol pentru fotbalul arab. Şi-a început cariera la Al Ittihad, unde a jucat timp de 20 sezoane, în perioada 1993-2013. A jucat apoi un sezon la Al Nasr şi în 2014 s-a întors la Al Ittihad. Are 96 de selecţii la naţionala Arabiei Saudite, pentru care a înscris de opt ori.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici