Moment de reculegere pentru Maradona în Champions League. Surpriza serii a fost oferită de Atalanta

  • Inter Milano – Real Madrid 0-2
  • Bayern Munchen – Red Bull Salzburg 3-1
  • Liverpool – Atalanta 0-2
737 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere pentru Maradona în Champions League. Surpriza serii a fost oferită de Atalanta

Sursa foto: profimedia

Seara de UEFA Champions League a început cu veştile terbile despre moartea lui Diego Maradona. La toate meciurile s-au ţinut momente de reculegere în memoria legendei din Argentina.

Real Madrid şi-a revenit după startul ratat din grupe. A învins-o a doua oară consecutiv pe Inter şi a urcat pe locul 2 în grupa B. Superstarul de 150 de milioane al madrilenilor, Eden Hazard a marcat pentru prima data pentru Real în Champions League.

Nici campioana Europei, Bayern nu a avut emoţii acasă cu Salzburg. Chiar dacă au avut un om eliminat, bavarezii s-au impus cu 3-1 şi şi-au asigurat mathematic locul în optimile competiţiei.

Câştigătoarea de acum doi ani, Liverpool nu a reuşit, în schimb, să îşi rezerve deja biletele pentru următoarea fază. Cu un lot măcinat de accidentări şi infectări cu coronavirus, „Cormoranii” au pierdut pe Anfield în faţa Atalantei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici