Moment şocant în timpul unei gale UFC: Îmi cad dinţii

  • Gala UFC Fight Night a avut loc în această dimineaţă, în Florida.
  • Glover Teixeira l-a învins pe Anthony Smith prin knockout tehnic în runda a cincea.
  • În timpul luptei, Smith a acuzat faptul că îi cad dinţii din gură, însă antrenorul acestuia a ignorat acest lucru.
553 afișări
Imaginea articolului Moment şocant în timpul unei gale UFC: Îmi cad dinţii

Moment şocant în timpul unei gale UFC: Îmi cad dinţii

Anthony Smith a suferit o înfrângere brutală în faţa lui Glover Teixeira în timpul luptei din cadrul UFC Fight Night din această dimineaţă.

Smith a suferit o ruptură de piramidă nazală, o ruptură a orbitei oculare şi şi-a pierdut câţiva dinţi pe parcursul luptei

Fanii şi comentatorii evenimentului, Paul Felder şi Daniel Cormier, au fost contrariaţi de faptul că antrenorul luptătorului, Marc Montoya, a ignorat cuvintele lui Smith care se plângea de faptul că îi cad dinţii înaintea rundei a cincea.

Paul Felder, ESPN: Când luptătorul se plânge în legătură cu dinţii sau alte lucruri, îţi transmite că "Nu vreau să mă întorc acolo, dar nu voi renunţa pentru că sunt un luptător”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici