Momente unice. Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a izbucnit în lacrimi la un turneu în Belgrad

  • Novak Djokovic a început să plângă, sub aplauzele celor 4.000 de spectatori, la finalul turneului caritabil Adria Tour.
  • Djokovic nu s-a calificat în finala turneului, după două victorii şi un eşec.
  • La turneul Adria Tour participă şi austriacul Dominic Thiem (nr. 3 ATP), Alexander Zverev (nr. 7 ATP) şi bulgarul Grigor Dimitrov (nr. 19 ATP).
747 afișări
Imaginea articolului Momente unice. Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a izbucnit în lacrimi la un turneu în Belgrad

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a izbucnit în lacrimi la turneul Adria Tour

Novak Djokovic a fost one-man show la turneul caritabil Adria Tour, organizat chiar de el, la Belgrad. Liderul ATP a dat startul competiţiei cu muzică şi dans. Sârbul i-a animat pe cei 4.000 de spectatori din tribune. Djokovic a jucat trei meciuri. Pe primul l-a câştigat după 34 de minute, iar pe al doilea l-a pierdut, în faţa numărul 32 mondial, Filip Krajinovic, scor 4-2, 2-4, 1-4. În meciul 3, Djokovic s-a impus cu Alexander Zverev, scor 4-0, 1-4, 4-2. Cu toate acestea nu s-a calificat mai departe. 

La finalul zilei, Djokovic ne-a oferit o imagine pe care rar o vedem. Sârbul a început să plângă, sub aplauzele fanilor. 

"Nu plâng pentru că nu m-am calificat în finală, sunt copleşit de emoţii fiindcă acest moment îmi aminteşte de copilărie.  

Au fost câteva zile pline de emoţii şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil. Cel mai important lucru după acest meci este că unul dintre ai noştri a ajuns în finală. Vă iubesc şi mulţumesc tuturor", a spus Novak Djokovic, printre lacrimi. 

Pe 20 şi 21 iunie turneul se va juca într-un alt oraş din Serbia, Zadar, apoi se va muta în Bosnia, Banja Luka, pe 3 şi 4 iulie. Meciurile din Muntenegru au fost anulate din cauza coronavirusului. Turneul se va încheia pe 5 iulie, cu un meci demonstrativ dintre Djokovic şi Damir Dzumhur (nr. 107 ATP), la Sarajevo. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici