MOMENTUL în care suporterii rapidişti şi stelişti s-au luat la bătaie. Imagini incredibile din timpul meciului VK Soccer – ACS Rapid FNG | VIDEO

Aproximativ 25 de ultraşi stelişti de la Peluza Sud ar fi atacat un grup de 50 de fani rapidişti de la T2 prezenţi la meciul VK Soccer – Rapid Frumoşii Nebuni, din Liga 5, susţine Viorel Krauss patronul şi antrenorul echipei VK Soccer. Poliţia a deschis un dosar pentru tulburarea ordinii publice.

1697 afișări
Imaginea articolului MOMENTUL în care suporterii rapidişti şi stelişti s-au luat la bătaie. Imagini incredibile din timpul meciului  VK Soccer – ACS Rapid FNG | VIDEO

Dosar penal pentru tulburarea ordinii după bătaia între suporterii rapidişti şi stelişti

UPDATE: ProSport vă prezintă imagini video de la incidentele violente dintre suporterii stelişti şi cei rapidişti, petrecute duminică seară, în timpul partidei VK Soccer – ACS Rapid FNG (întreruptă din cauza încăierării generale în minutul 61).

VEZI VIDEO DE MAI JOS 

Pe străzile din cartierul Berceni, în jurul stadionul „Progresul Spartac“ ar fi avut loc, duminică seara, o bătaie între 25 de ultraşi stelişti de la Peluza Sud şi 50 de fani rapidişti de la T2. În încăierarea generală, cel puţin un suporter stelist s-a ales cu răni serioase şi cu capul spart, scrie ProSport.

În sprijinul steliştilor au venit, afirmă aceleaşi surse, şi şase ultraşi olandezi ai echipei NEC Nijmegen, cu care este înfrăţită Peluza Sud.

ProSport informează că a ieşit o bătălie crâncenă, steliştii au fugit pe străzile din jur, unde hăituiala a durat în paralel cu evitarea forţelor de ordine, care au ajuns în număr impresionant la arenă, dar după ce bătăuşii părăsiseră deja incinta.

Meciul VK Soccer – Rapid Frumoşii Nebuni s-a întrerupt, din cauza incidentelor, în minutul 61, la scorul de 3-3, şi nu s-a mai reluat.

„N-a fost nicio agresiune la adresa jucătorilor. Dintre fotbalişti, antrenori, arbitri, oficiali, nimeni n-a avut de suferit. Eu, fiind pe bancă, n-am surprins de la început momentul, dar am văzut că un grup de persoane a năvălit în stadion, către suporterii rapidişti din tribună”, a spus, pentru ProSport, Viorel Krauss junior, patronul şi antrenorul echipei VK Soccer.

Poliţia Capitalei spune că pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“Mai mulţi indivizi s-au agresat. A fost deschis dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dosarul vizează mai multe persoane. Persoanele au fost identificate şi audiate", a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Totodată, reprezentanţii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti precizează că în momentul când au ajuns, conflictul era aplanat şi nu au legitimat nicio persoană.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici