Momentul spectaculos în care LeBron James îl detronează pe „Air Jordan” în cel mai select top din istoric din NBA | VIDEO

Recordul de aruncări al fostului rege al baschetului american Michael Jordan a fost doborât miercuri de starul echipei Los Angeles Lakers – LeBron James, relatează The New York Times.

2235 afișări
Imaginea articolului Momentul spectaculos în care LeBron James îl detronează pe „Air Jordan” în cel mai select top din istoric din NBA | VIDEO

„Air Jordan” a fost detronat de LeBron James în cel mai select top istoric din NBA | VIDEO

În primă instanţă, „faptul istoric” a trecut aproape nesesizat pe reţelele de socializare din Statele Unite şi în mass-media, notează cotidianul american.

LeBron James a reuşit performanţa în meciul dintre L.A. Lakers şi Denver Nuggets. James mai avea nevoie de 13 puncte pentru a o depăşi pe fosta legendă de la Chicago Bulls.

Totul s-a întâmplat în primele cinci minute şi treizeci şi opt de secunde din al doilea sfert al meciului, când LeBron James a izbucnit ca o săgeată printre mai mulţi adversari şi a punctat printr-un layup (lovitură cu panoul) spectaculos. Cele 13 puncte necesare au fost depăşite cu un punct.

În filmare se poate observa cum meciul se opreşte în uralele fanilor şi James constată aproape şocat ceea ce tocmai s-a petrecut.

Bucuria lui LeBron James nu a durat mult. Denver Nuggets a câştigat partida cu 115-99.

Noul coşaveraj al baschetbalistului, la nivelul întregii cariere, după meciul Lakers-Nuggets: 32.311 puncte.

„Atâta timp cât sunt pe aceeaşi poziţie cu jucători grandioşi – şi, evident, Michael Jordan este unul dintre cei pe care i-am admirat de când eram copil -, cred că mă pot simţi bine în propria piele”, a declarat presei american LeBron James.

Liderul ierarhei rămâne Kareem Abdul-Jabbar - 38.387 puncte, urmat de Karl Malone - 36.928 puncte şi Kobe Bryant - 33.643 puncte.

„King James” ocupă acum poziţia a patra, iar „Air Jordan” a coborât pe locul cinci. 

 

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici