Monfils, accidentat, s-a retras din confruntarea cu Djokovic de la Paris. Sârbul a trecut în sferturile de finală

Francezul Gael Monfils s-a retras cu câteva ore înainte de meciul cu Novak Djokovic de la Masters-ul de la Paris, joi, din cauza unei întinderi la aductori, trimiţându-l pe sârb, numărul unu mondial, în sferturile de finală.

270 afișări
Imaginea articolului Monfils, accidentat, s-a retras din confruntarea cu Djokovic de la Paris. Sârbul a trecut în sferturile de finală

Sursa foto: Mediafaxfoto

După victoria din turul al doilea, în faţa compatriotului său Adrian Mannarino, Monfils a declarat că s-a accidentat în timpul meciului, iar o ecografie efectuată joi a scos la iveală o leziune musculară.

"Am impresia că, pentru a fi optimist, în aproximativ 10 zile voi fi la 100%, iar din cauza leziunii musculare, trebuie doar să mă odihnesc", a declarat Monfils reporterilor, citat de Reuters, confirmând că acesta a fost sfârşitul sezonului său din 2021.

Djokovic, care joacă primul său turneu, după ce a terminat pe locul al doilea la US Open, îl va înfrunta în sferturile de finală pe americanul Taylor Fritz, care l-a învins în optimi pe britanicul Cameron Norrie, cu 6-3, 7-6 (3)

Polonezul Hubert Hurkacz şi-a asigurat, de asemenea, un loc în sferturile de finală cu o victorie cu 4-6, 7-5, 6-2 în faţa germanului Dominik Koepfer, pentru a-şi spori şansele de calificare la turneul ATP Finals de la Torino, din 14-21 noiembrie.

Turneul de final de sezon se dispută între primii opt jucători de simplu masculin şi echipele de dublu.

Djokovic, Stefanos Tsitsipas, campionul de la US Open, Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Andrey Rublev şi Matteo Berrettini s-au calificat pentru acest eveniment, două locuri mai rămânând de confirmat.

Norvegianul Casper Ruud se află pe locul şapte, în timp ce Hurkacz ocupă în prezent ultimul loc de calificare automată.

În sferturile de finală s-a calificat şi australianul James Duckworth, care a trecut în optimi de compatriotul său Alexei Popyrin şi se va confrunta în sferturi cu Hubert Hurkacz.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici