Monica Iacob-Ridzi deţine şapte locuinţe şi cinci terenuri

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, deţine, conform declaraţiei sale de avere postate pe site-ul Guvernului, cinci terenuri intravilane, patru apartamente, două case de locuit şi una de vacanţă.

258 afișări
Imaginea articolului Monica Iacob-Ridzi deţine şapte locuinţe şi cinci terenuri

Monica Iacob-Ridzi deţine şapte locuinţe şi cinci terenuri (Imagine: Mediafax Foto)

Ministrul este proprietarul unui apartament în Petroşani, cumpărat în 2000 şi care are o suprafaţă de 75 de metri pătraţi.

Monica Iacob-Ridzi deţine o cotă de jumătate dintr-un teren intravilan la Scărişoara, judeţul Olt, cumpărat în 1999, în suprafaţă totală de 3.969,89 metri pătraţi, având o valoare de impozitare de 402,64 lei şi dintr-o casă de locuit construită pe acest teren, în suprafaţă de 357,85 metri pătraţi. Terenul a fost cumpărat în 1999, iar cealaltă jumătate aparţine lui Sorin Ridzi.

Ministrul mai deţine în coproprietate cu Sorin Ridzi un teren intravilan în Petroşani, cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi şi o valoare de impozitare de 509 lei. Ea deţine jumătate şi din casa de vacanţă de 80 de metri pătraţi, aflată pe teren, ambele bunuri fiind dobândite printr-o donaţie, în 2004.

Monica Ridzi are o cotă de 3/16 din trei terenuri intravilane, obţinute prin moştenire în 2005. Două dintre terenuri sunt în Petroşani, cu suprafeţe de 952 metri pătraţi, respectiv 20 metri pătraţi, iar altul se află la Lupeni şi este de 80 de metri pătraţi.

Monica Ridzi deţine o cotă de 3/16 din trei apartamente, două în Lupeni şi unul în Petroşani, şi tot atât dintr-o casă de locuit situată în ultimul oraş. Cota din cele patru case a fost obţinută printr-o moştenire, în 2005. Casa de locuit din Petroşani are o suprafaţă de 149 metri pătraţi, în timp ce apartamentele au suprafeţe de 43,39, 46,36, respectiv 91,28 metri pătraţi.

Venitul ministrului Tineretului şi Sportului în perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2008 din funcţia de deputat a fost de 51.337 lei.

Monica Maria Iacob-Ridzi are 397 de părţi sociale la SC Euroriva Serv SRL, în valoare de 3.970 de lei. În ultimul an fiscal a încasat dividende în valoare de 18.000 de lei la această societate.

Monica Iacob-Ridzi a fost instalată, în 23 decembrie 2008, în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului. MTS s-a desfiinţat în anul 2003, când a fost necesară micşorarea numărul de ministere, în conformitate cu criteriile de aderare la Uniunea Europeană. În locul MTS a fost înfiinţată Agenţia Naţională pentru Sport (ANS), instituţie ce a fost condusă în ultimii doi ani de Octavian Bellu, până la reînfiinţarea MTS, la sfârşitul anului trecut.

 

Citeşte şi:

Declaraţia de avere a premierului Emil Boc

Declaraţia de avere a vicepremierului Dan Nica

Declaraţia de avere a ministrului Theodor Paleologu

Decralaţia de avere a ministrului Cristian Diaconescu

Declaraţia de avere a ministrului Mihai Stănişoară

Declaraţia de avere a ministrului Radu Berceanu

Declaraţia de avere a ministrului Vasile Blaga

Declaraţia de avere a ministrului Marian Sârbu

Declaraţia de avere a ministrului Victor Ponta

Declaraţia de avere a ministrului Gheorghe Pogea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici