Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA din Sankt Petersburg

Perechea Monica Niculescu/Laura Siegemund (România/Germania), favorita cu numărul 4 a competiţiei, a ratat, joi, calificarea în semifinalele probei de dublu a turneului WTA din Sankt Petersburg, Rusia.

812 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA din Sankt Petersburg

Monica Niculescu a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA din Sankt Petersburg

Niculescu şi Siegemund au abandonat la scorul de 4-3 pentru cuplul Vera Duşevina/Barbora Krejcikova (Rusia/Cehia), după doar 27 de minute de joc, în sferturile de finală ale turneului. Românca a acuzat oboseala acumulată în meciurile de simplu din ultimele zile. Niculescu a fost învinsă, joi, în optimi la simplu, de unguroaica Timea Babos, cu scorul 4-6, 6-1, 6-3. În plus, Monica a reprezentat România la Fed Cup, în confruntarea cu Cehia de la Cluj, din perioada 6-7 februarie.

Dublul Niculescu-Siegemund va primi 100 de puncte WTA şi 5.965 de dolari pentru participarea în sferturi la Sankt Petersburg. Perechea româno-germană a jucat pentru prima dată împreună într-un turneu WTA. Monica Niculescu ocupă locul 37 în clasamentul mondial de dublu feminin.

TITLURILE ZILEI

Perechea Elena Bogdan/Ilona Kremen (România/Belarus), a pierdut, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA din Sankt Petersburg, Rusia. Elena şi Ilona au fost eliminate de perechea spaniolă Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra-Santonja, scor 5-7, 2-6. Dublul Bogdan-Kremen va primi 100 de puncte WTA şi 5.965 de dolari.

Competiţia din Sankt Petersburg este dotată cu premii totale în valoare de 753.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici