Monica Niculescu a câştigat duelul româncelor din turul I al BRD Bucharest Open

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-2, pe Ana Bogdan, locul 204 WTA, beneficiară a unui wildcard, calificându-se în turul al doilea al turneului WTA de la Bucureşti, care are loc la Arenele BNR din Capitală.

80 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a câştigat duelul româncelor din turul I al BRD Bucharest Open

Monica Niculescu a câştigat duelul româncelor din turul I al BRD Bucharest Open (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Partida a durat două ore şi 58 de minute.

Niculescu va juca în faza următoare cu învingătoarea din partida Teliana Pereira (Brazilia), locul 83 WTA - Kristina Kukova (Slovacia), locul 133 WTA.

Calificarea în manşa a doua este recompensată la BRD Bucharest Open cu 3.310 dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Monica Niculescu a fost semifinalistă la prima ediţie a turneului de la Bucureşti, anul trecut. Ea a fost eliminată în penultimul act de Simona Halep, câştigătoarea competiţiei.

Ocupanta locului 3 mondial nu a participat la ediţia din acest an, dar ea a fost, marţi, în tribunele Arenei Centrale din complexul BNR şi a urmărit meciul dintre Niculescu şi Bogdan, alături de preşedintele FR Tenis, George Cosac, şi de fostul tensimen Dumitru Hărădău.

Dintre cele şapte românce prezente pe tabloul principal, Niculescu şi Patricia-Maria Ţig, locul 170 WTA, beneficiară a unui wildcard, continuă competiţia, în turul al doilea, în timp ce Ana Bogdan a fost eliminată. Tot marţi, evoluează în manşa inaugurală Alexandra Dulgheru, locul 46 WTA şi cap de serie numărul 5, Andreea Mitu, locul 78 WTA, Sorana Cîrstea, locul 165 WTA, şi Cristina Dinu, locul 369, care a trecut luni de calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici