Monica Niculescu a învins-o pe Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei al turneului de la US Open

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, locul 57 în clasamentul WTA, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de Mare Şlem de la US Open (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 20 de milioane de dolari.

223 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a învins-o pe Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei al turneului de la US Open

Monica Niculescu a învins-o pe Ana Bogdan şi s-a calificat în turul trei al turneului de la US Open

Niculescu a învins-o pe compatrioata Ana Bogdan (108 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3, după două ore şi 25 de minute de joc. Este pentru a doua oară consecutiv când Monica Niculesc o scoate pe Ana Bogdan din turul secund al competiţiei americane. La ediţia de anul trecut, Niculescu a învins-o, scor 6-1, 6-0 pe Bogdan.

În turul următor, Monica Niculescu va juca împotriva sportivei Jennifer Brady (SUA, 91 WTA).

Pentru accederea în turul trei al US Open, Monica Niculescu va încasa un cec în valoare de 144.000 de dolari şi 130 de puncte în ierarhia mondială.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici