Monica Niculescu a ratat calificarea în turul al treilea al US Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, a fost învinsă, joi, în turul al doile al US Open, cu scorul de 6-1, 6-4, de Flavia Pennetta (Italia), cap de de serie numărul 26 şi poziţia 26 în ierarhia mondială.

384 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu a ratat calificarea în turul al treilea al US Open

Monica Niculescu (Imagine: Ilie Fugaru, corespondent Mediafax la New York)

Partida a durat o oră şi 19 minute.

În urma participării pe tabloul principal de simplu la US Open, Niculescu va primi un premiu de 68.600 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Astfel, Simoa Halep a rămas singura jucătoare din România pe tabloul feminin de simplu. Ea este calificată în turul al treilea.

Monica Niculescu va continua pe tabloul de dublu, în echipă cu Olga Savciuk (Ucraina). Ele sunt calificate în turul al doilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici