Monica Niculescu, eliminată de Radwanska în turul secund al turneului de la Montreal

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu, ocupanta locului 61 în clasamentul mondial WTA, a pierdut, miercuri, scor 1-6, 5-7, meciul disputat împotriva sportivei Agnieszka Radwanska din Polonia, în turul doi al turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale de 2,413,663 de dolari.

254 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată de Radwanska în turul secund al turneului de la Montreal

Monica Niculescu, eliminată de Radwanska în turul secund al turneului de la Montreal

Partida a durat o oră şi 39 de minute. Primul set a debutat cu un break din partea sportivei din Polonia, care a şi-a câştigat imediat serviciul. Radwanska a condus la un moment dat şi cu 4-0. Monica Niculescu şi-a câştigat pentru prima dată serviciul în game-ul al cincilea, iar tabela indica scorul de 4-1. Imediat, însă, Radwanska a făcut 5-1 şi a reuşit un break cu care şi-a trecut în cont prima manşă.

În actul secund partida a fost una mult mai echilibrată, în care Niculescu a reuşit să câştige de două ori pe serviciul adversarei. La scorul de 1-1, sportiva din România a câştigat contra serviciului şi a preluat conducerea, însă, imediat, Radwanska a egalat, reuşind un rebreak. Al doilea break al Monicăi a fost reuşit în game-ul opt, când a reuşit să conducă cu 5-3 şi a servit pentru câştigarea setului.

În final, după ce Monica a ratat trei mingi de set, Radwanska a câştigat partida, reuşind un break în ultimul game al actului secund.

Astfel, Monica Niculescu a fost eliminată, însă va continua la dublu, unde va face pereche cu Simona Halep.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici