Monica Niculescu, eliminată în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Perechea Monica Niculescu/Barbora Krejcikova (România/Cehia) a fost eliminată, în noaptea de miercuri spre joi, în optimile de finală ale Rogers Cup (Toronto), turneu de categorie WTA Premier 5.

233 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Monica Niculescu, eliminată în optimile probei de dublu de la Rogers Cup

Niculescu şi partenera sa au fost învinse, scor 2-6, 4-6, într-o oră şi 11 minute de joc, de cuplul Lucie Safarova/Barbora Strycova (Cehia), cap de serie numărul 3.

În sferturile competiţiei, Safarova şi Strycova vor întâlni câştigătoarele meciului Julia Goerges/Savciuk (Germania/Ucraina) - Gabriela Dabrowski/Jelena Ostapenko (Canada/Letonia).

Monica Niculescu (locul 19 WTA la dublu) şi Barbora Krejcikova (48 WTA la dublu) vor primi câte un cec de 9.170 de dolari şi 105 puncte în ierarhia mondială, pentru prezenţa în optimi. Accederea în sferturi este recompensată cu 18.075 de dolari şi 190 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici