Monica Niculescu, eliminată în primul tur la Australian Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 49 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 6-1, în primul tur la Australian Open, de sportiva australiană Samantha Stosur, cap de serie numărul 20 şi poziţia 21 în ierarhia mondială.

124 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în primul tur la Australian Open

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul a durat 79 de minute.

Pentru participarea pe tabloul principal al turneului de la Melbourne, Monica Niculescu va primi 10 puncte WTA şi un cec în valoare de 34.500 de dolari australieni (aproximativ 24.500 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici