Monica Niculescu, eliminată în sferturi la Guangzhou

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva Yanina Wickmayer din Belgia, locul 56 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Guangzhou, competiţie la care românca era deţinătoarea trofeului.

418 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în sferturi la Guangzhou

Monica Niculescu, eliminată în sferturi la Guangzhou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida a durat o oră şi 11 minute.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 6.175 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Monica Niculescu va evolua, joi, şi la dublu, alături de germana Anna-Lena Friedsam, împotriva favoritelor principale ale competiţiei, Sania Mirza din India şi Martina Hingis din Elveţia.

Tot joi, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca, de la ora 14.00 (19.00 ora locală), împotriva sportivei cehe Denisa Allertova, locul 74 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici