Monica Niculescu, eliminată în turul 3 la Indian Wells, după 2-6, 1-6, cu Agnieszka Radwanska

Monica Niculescu, locul 34 în clasamentul WTA, a fost învinsă, duminică, de Agnieszka Radwanska (Polonia, 3 WTA), în turul 3 al turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA), scor 2-6, 1-6.

925 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în turul 3 la Indian Wells, după 2-6, 1-6, cu Agnieszka Radwanska

Monica Niculescu, eliminată în turul 3 la Indian Wells, după 2-6, 1-6, cu Agnieszka Radwanska (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Niculescu a fost învinsă de Radwanska în 1 oră şi 28 de minute de joc. Pe durata partidei, românca nu a servit niciun as şi a făcut 3 duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 58% (dintre care doar 39% puncte câştigate). Niculescu a arătat deficienţe la serviciu, pe care l-a pierdut de 5 ori. În plus, Monica a făcut foarte multe greşeli neprovocate, în special cu reverul.

A fost a patra confruntare între Niculescu şi Radwanska. Poloneza conduce cu 3-1, după victorii la Linz (6-4, 6-2), Doha (7-5, 6-1). Niculescu a câştigat la Nottingham, pe iarbă, în 2015, scor 5-7, 6-4, 6-0.

Pentru participarea la Indian Wells, românca va primi 65 puncte în clasamentul WTA şi 36.170 de dolari. Turneul WTA de la Indian Wells (Statele Unite ale Americii), de categorie WTA Premier Mandatory (1000 de puncte pentru campioană), este dotat cu premii totale în valoare de 6.844.139 de dolari.

Simona Halep (locul 5 în clasamentul WTA) va juca luni dimineaţă, de la ora 5.30, în turul 3 la Indian Wells, împotriva sportivei ruse Ekaterina Makarova (locul 32 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici