Monica Niculescu, eliminată în turul doi al Australian Open, la dublu

Cuplul Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) a fost învins, vineri, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-6 (5), de perechea americană Raquel Kops-Jones/Abigail Spears, cap de serie numărul 5, în turul doi al turneului Australian Open.

86 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, eliminată în turul doi al Australian Open, la dublu

Monica Niculescu, eliminată în turul doi al Australian Open, la dublu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru prezenţa în manşa a doua, Niculescu şi Diatcenko vor primi un cec în valoare totală de 23.000 de dolari australieni (16.000 de euro).

În competiţia feminină de dublu a mai rămas doar o româncă, Irina-Camelia Begu, care face echipă cu Lara Arruabarrena din Spania, ele fiind calificate tot în turul secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici