Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan, primele declaraţii la revenirea în ţară după succesul din Fed Cup

Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan au revenit în ţară după succesul impresionant din Fed Cup, în faţa Cehiei, scor 3-2, şi au vorbit despre performanţa obţinută.

902 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan, primele declaraţii la revenirea în ţară după succesul din Fed Cup

Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan, primele declaraţii la revenirea în ţară după succesul din Fed Cup

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, celelalte două tricolore, nu s-au mai întors în România, ele urmând să evolueze la turneul de la Doha.

Monica Niculescu: "Sunt foarte fericită de acest rezultat, a fost un super weekend şi suntem mulţumite că suntem în semifinale după acel meci epic. A fost un meci foarte bun, toţi suporterii ne-au ajutat foarte mult. Domnul Boc a venit în fiecare zi, de la ora 1 la ora 10, ne susţinea şi avea bătături. A fost incredibil, nu aveam cum să nu câştigăm cu un asemenea public. Va fi un meci foarte greu cu Franţa, suporterii sunt foarte gălăgioşi şi sunt curioasă ce suprafaţă vor alege"

Irina Begu: "Încă nu realizez, dar probabil că în următoarele zile voi fi mai conştientă de acest rezultat. Este extraordinar, noi am început acest drum în urmă cu cinci ani de zile, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat. Astăzi suntem în semifinale, sperăm să facem un rezultat şi mai bun şi să aducem acest trofeu acasă"

Ana Bogdan: "A fost foarte greu să stau pe margine şi să urmăresc pentru că trăieşti intens fiecare moment, eşti cu sufletul la gură. Atmosfera a fost incendiară, le mulţumim foarte mult susţinătorilor noştri care au fost acolo trup şi suflet şi, în special, domnului Boc, pentru că el era cel care dădea tonul"

După succesul cu Cehia, România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, acolo unde o va întâlni pe Franţa, pe 20 şi 21 aprilie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici