Monica Niculescu joacă, miercuri, cu Elizaveta Kulicikova, în turul doi al Australian Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 40 WTA, va juca, miercuri, în compania sportivei Elizaveta Kulicikova (Rusia), locul 109 WTA, în turul doi al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a anunţat site-ul oficial al competiţiei.

746 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu joacă, miercuri, cu Elizaveta Kulicikova, în turul doi al Australian Open

Monica Niculescu joacă, miercuri, cu Elizaveta Kulicikova, în turul doi al Australian Open (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Partida va fi a treia pe terenul 3 şi va începe în jurul orei 6.30.

Tot miercuri, perechea Alexandra Dulgheru/Silvia Soler-Espinosa (România/Spania) va întâlni, în primul tur al probei de dublu feminin, cuplul Iaroslava Şvedova/Samantha Stosur (Kazahstan/Australia), cap de serie numărul 11, în ultimul meci de pe terenul 7.

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Ysaline Bonaventure (România/Belgia) va juca, în runda inaugurală, împotriva cuplului Jelena Jankovici/Andrea Petkovici (Serbia/Germania), în primul meci, de la ora 02.00, de pe terenul 14.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici