Monica Niculescu: România are o echipă frumoasă şi unită

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, joi, că România are o echipă "frumoasă şi unită", precizând că se bucură de faptul că are ocazia de a evolua în Cupa Federaţiei pe propriul teren.

80 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu: România are o echipă frumoasă şi unită

Monica Niculescu (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sunt bucuroasă să fac parte din această echipă frumoasă şi unită. Sper să aducem punctul necesar duminică. M-am bucurat foarte mult când am aflat că jucăm acasă", a declarat Niculescu.

Irina Begu se aşteaptă la tribune pline la Arenele BNR în acest week-end, la întâlnirea cu Serbia: "Mă bucur că jucăm acasă şi că va fi multă lume. În 2012 am jucat patru turnee cu Monica, am câştigat unul, am jucat o finală, iar la Australian Open am ajuns până în sferturi. Sper să facem din nou echipă, când o să reintru în Top 100 sau 50. Acum avem alte partenere, pentru că eu nu am clasament şi trebuie să particip la alte turnee."

Sorana Cîrstea a afirmat că Serbia a fost cel mai greu adversar posibil la tragerea la sorţi a întâlnirilor din play-off-ul pentru Grupa Mondială II. "Pe hârtie am picat cu cea mai grea echipă. Într-un fel e bine că vine doar Ana Ivanovici, dar şi Bojana Jovanovski este între primele 40 de jucătoare. Suntem într-o situaţie nouă, pentru că nu ne-am mai întâlnit cu această ocazie de a juca acasă. Ar trebui să fie o bucurie să ţi se cânte imnul şi să-ţi reprezinţi ţara la cel mai înalt nivel, unde este crema", a spus Cîrstea.

Întâlnirea dintre România şi Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate sâmbătă, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici