Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului de tenis de la Luxemburg

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (locul 51 în clasamentul mondial) a câştigat, vineri, meciul cu sportiva olandeză Kiki Bertens (poziţia 22 WTA), scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat în finala turneului de la Luxemburg, disputat în sală.

278 afișări
Imaginea articolului Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului de tenis de la Luxemburg

Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului de tenis de la Luxemburg

Partida a durat o oră şi 27 de minute şi a fost echilibrată. Ambele jucătoare au avut probleme mari în a-şi face serviciul, înregistrându-se 25 de oportunităţi de break în total. Românca a câştigat şase game-uri pe serviciul adversarei, în timp ce olandeza a reuşit doar trei break-uri.

Pentru accederea în ultimul act la Luxemburg, Monica Niculescu şi-a asigurat 180 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 17.258 de dolari.

În finala turneului de categorie WTA International, Niculescu va juca împotriva învingătoarei din partida Petra Kvitova (Cehia, locul 11 WTA) - Lauren Davis (SUA, poziţia 85 WTA). Kvitova este principala favorită la câştigarea trofeului.

Monica Niculescu (29 de ani) ajunge pentru a treia oară în carieră în finală la Luxemburg (după 2011 şi 2012).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici